Contents

Geen nieuws, goed nieuws?

Dit is een hele korte achterkrant. Door vakanties en ziektes (Ja, nu dus wel) ben ik niet in de gelegenheid geweest om voldoende informatie te verzamelen voor een achterkrant. Ik kan echter wel iets leuks melden dat optrad tijdens de vakantie van uw voorzitter en penningmeester (of meesteres). Bij terugkomst uit (alweer) Engeland vonden we in de maillijst voor het bestuur een ongewoon aantal aanvragen voor informatie over onze abonnementen.

Het heeft even geduurd voor we er achter waren wat hiervan de reden was. Niet alleen van de verhoging in het aantal aanvragen, maar ook het gebruik van de maillijst voor het bestuur van de Stichting. We kwamen er achter dat het foutieve e-mail adres stond vermeld in de Computer Idee van 7 tot 21 oktober 1998 (nummer 15).

In die uitgave is namelijk uitgebreid aandacht besteed aan internet providers. Enkele onderdelen daarvan betroffen de snelheden van de helpdesk, het inloggen en het ophalen van files van Internet. Na het lezen van de snelheidstest werd ons ook gelijk de reden voor het hoge aantal aanvragen duidelijk. In de test bleek de Internet Access Foundation namelijk de snelste provider te zijn met landelijke dekking.

Een aantal aanvragen hebben ondertussen geresulteerd in een aantal nieuwe klanten. Wees echter gerust. Er is nog voldoende capaciteit in ons netwerk om de gemeten waarden ook bij een substantiele verhoging van het aantal klanten te blijven realiseren. En natuurlijk zal de capaciteit uitgebreid worden indien dat nodig mocht blijken te zijn.

Disclaimer

Dit artikel is eerder gepubliceerd als een officiële Achterkrant voor Internet Access Foundation.

More Reading
Older// Ziekte(s)